Διαθέτουμε την πιο προηγμένη συσκευή πιστοποίησης οπτικών ινών και καλωδίων για έως και 2.500 MHz

Αποδεδειγμένη ακρίβεια!

Πιστοποιούμε τις εγκαταστάσεις του κέντρου δεδομένων και της επιχείρησής σας στον ελάχιστο δυνατό χρόνο. Το μηχάνημα που διαθέτουμε, με το απαράμιλλο εύρος μέτρησης των 2.500 MHz, είναι η πρώτη συσκευή πιστοποίησης καλωδίων που έχει τη δυνατότητα να πιστοποιεί συστήματα καλωδίων πολύ υψηλής απόδοσης σε εταιρικά δίκτυα και κέντρα δεδομένων. Χάρη στις δοκιμές πιστοποίησης για χάλκινες καλωδιώσεις έως και κατηγορίας FA και CAT8, καθώς επίσης και για καλωδιώσεις οπτικών ινών MPO, SM, MM και MMEF, η συσκευή μας είναι έτοιμη για 40G και πέρα από αυτό.

Εγκρίσεις κατασκευαστών

Οι περισσότεροι από τους κορυφαίους κατασκευαστές καλωδίων έχουν πραγματοποιήσει εκτεταμένες δοκιμές του WireXpert και έχουν εγκρίνει το όργανο όσον αφορά την πιστοποίηση πεδίου και συναφείς εγγυήσεις για τις λύσεις δομημένης καλωδίωσής τους. Εργαστηριακές δοκιμές και συγκρίσεις που έχουν γίνει με ανυσματικούς αναλυτές έχουν αποδείξει ότι το WireXpert διαθέτει εξαιρετική ακρίβεια και μετρήσεις που προσεγγίζουν τον εργαστηριακό εξοπλισμό.

Το WireXpert χρησιμοποιεί μια πρωτοποριακή αρχιτεκτονική μετρήσεων που επιτυγχάνει εξαιρετικά μεγάλο εύρος ζώνης με κορυφαία ακρίβεια μέτρησης. Η αποκλειστική μηχανή μετρήσεων ραδιοσυχνοτήτων που διαθέτει υπερβαίνει τις απαιτήσεις των επιπέδων IV και V σε ολόκληρο το εύρος συχνοτήτων μέτρησης.

Πιστοποιήστε το δίκτυο σας μαζί μας!

Διαθέτουμε την πιο προηγμένη συσκευή πιστοποίησης καλωδίων και οπτικών ινών

ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Διαθέτουμε σύγχρονο εξοπλισμό (Splicer) για συγκολλήσεις Οπτικής Ίνας.

Η εταιρία μας επισκευάζει και αποκαθιστά βλάβες σε δίκτυα οπτικών ινών ακολουθώντας πάντα τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα. Χρησιμοποιούμε σύγχρονο εξοπλισμό για την συγκόλληση (Splicing) οπτικών ινών με αυτόματη ευθυγράμμιση πυρήνα τελευταίας γενιάς και δυο ανεξάρτητους θερμαντήρες SUMITOMO T-71C, με γρήγορη και αξιόπιστη συγκόλληση. Η μεγάλη εμπειρία μας σε έργα με δίκτυα οπτικών ινών σε συνάρτηση με το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας εγγυάται την  αξιόπιστη εκτέλεση  οποιοδήποτε έργου οπτικών ινών.

Εμπιστευθείτε μας για την συγκόλληση και τον τερματισμό (pig tails) των οπτικών ινών!

ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ